Ledenbijeenkomst 9 november 2023

Onze jaarlijkse najaarsbijeenkomst startte dit keer met een lezing van Monique Doppert, schrijver van ‘Amsterdam – De Roze geschiedenis’. Voor Monique was de aanleiding om haar boek te schrijven omdat er simpelweg nog geen boek over de roze geschiedenis van Amsterdam bestond! Ze deelde belangrijke passages uit de geschiedenis die in haar boek zijn opgenomen. 

Ook werden de leden getest op hun eigen kennis waarbij er 2 boeken te winnen waren. Best bijzonder dat de nieuwste leden, Mechel en Eize ervandoor gingen met deze prijs. Een mooie start, en voor Mechel een herstart. Nogmaals hartelijk welkom!

Het tweede gedeelte van de bijeenkomst ging over de Circle zelf. We hebben vooruit gekeken op de komende maanden. Onze giving circle in 2024, de selectie van projecten den de donatieronde die eraan komt.

Aan het eind van de bijeenkomst deelde het bestuur een heus Give A Damn- pin (speldje) uit aan de aanwezige leden. Met dank aan Vera, die de pins heeft laten maken. Bij een volgende bijeenkomst ontvangen degenen die er niet waren hun pin.