Marieke van Herwijnen en Hein Rijkenberg voegen zich bij het bestuur

Marieke van Herwijnen is adviseur bij de directie Werk, Participatie en Inkomen (WPI) van de Gemeente Amsterdam. Daarnaast is zij voorzitter van het Roze Ambtenaren Netwerk van de gemeente en zet zij zich in voor een inclusiever WPI. Sinds 1 januari 2022 is zij lid van Give A Damn vanuit de wens om zich in te zetten voor organisaties over de hele wereld die zich inzetten voor gelijke rechten voor LHBTQI+ers. Met bevlogenheid en aandacht kun je, hoe klein soms ook, het verschil maken heeft zij gemerkt in haar rol als voorzitter van het Roze Ambtenaren Netwerk.

Hein Rijkenberg is werkzaam in het sociale domein. Op dit moment is hij directeur van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Daarnaast is hij actief binnen COC Amsterdam en zet hij zich in voor een inclusievere stad. Als oprichter “ Meer dan gewenst “ heeft hij zich jarenlang hard gemaakt voor het LHBTIQ+ers ouderschap. Hein is al vanaf de start betrokken en heeft samen al mooie organisaties over de hele wereld geholpen die zich inzetten voor gelijke rechten voor LHBTQI+ers. Hij merkt dat er écht verschil wordt gemaakt met Give A Damn en vind het elk jaar weer mooi om te zien hoe we dit met elkaar voor elkaar kunnen doen.

Als nieuwe bestuursleden zetten Marieke en Hein zich graag in voor de verdere ontwikkeling van de Give A Damn als giving circle en kijken zij uit naar de samenwerking met de overige bestuursleden!