LET’S MAKE IT HAPPEN

Iedereen kan zichzelf zijn. Waar dan ook ter wereld. En daarbij zijn eigen boterham verdienen. Dat is de doelstelling van onze giving circle Give A Damn Foundation.
Ambitieus? Ja! Gedurfd? Ja! En binnen de wereld van filantropie hartstikke innovatief. We blijken trendsetters te zijn. Ieder lid brengt een vast bedrag in en we bepalen samen via een democratisch proces welke LHBTQIA+ organisatie ons geld krijgt om te bouwen aan de toekomst.

Hoe vinden we die organisaties? Onder andere met behulp van Hivos. Afgelopen donderdag kwamen met onze leden bij elkaar voor een netwerkbijeenkomst, samen met Hivos. Om te leren hoe we elkaar aanvullen en samen te bedenken hoe we onze LHBTQIA+ medemens het beste kunnen vooruit kunnen helpen.
Wil je meer weten over de Give A Damn Foundation? Stuur dan een e-mail naar: giveadamnfoundation@gmail.com

Dank aan Frank Aalderinks en Mickey Andeweg voor de inhoudelijke invulling van de avond. En dank aan VanderValkZuidas voor het faciliteren van deze mooie avond.