Frank Aalderinks en Kimm Giebels treden toe tot het bestuur

Frank Aalderinks is Hoofd van de afdeling Filantropie Advies bij ABN AMRO. Kimm Giebels is Give A Damn lid van het eerste uur en eigenaar van Ceremonies met Kimm. Beide brengen kennis en ervaring, nieuw elan en frisse ideeën mee. Met hun tijd en inspanning willen ze Give A Damn verder brengen.

Het is Franks wens de wereld een stukje mooier te maken. Hij doet dit in zijn dagelijks werk en in zijn nieuwe rol als bestuurder van Give A Damn. Sinds 1 januari 2021 is Frank lid geworden en toegetreden tot het bestuur. Frank is gemotiveerd om samen te geven en krachten te bundelen. Omdat je zo meer kunt betekenen voor de ander! En omdat je ervaringen kan delen en kan leren van elkaar.

Frank heeft veel respect en bewondering voor mensen die vaak onder moeilijke omstandigheden vechten voor gelijke rechten (en een normaal leven) voor LHBTQIA+’-ers. Frank kent de goededoelensector goed en was onder andere werkzaam voor De Regenboog Groep en Artsen zonder Grenzen. Hij is ook auteur van de ‘Grote Giften Gids’ voor filantropen en goede doelen die grote gevers beter willen begrijpen.

Kimm is al vijf jaar actief betrokken als lid. In eerste instantie werd zij geprikkeld door de gedachte om samen een innovatief gulle gevers-netwerk voor én door LHBTQIA+’-ers op te bouwen. Al gauw kwam het contact met de LHBTQIA+ organisaties over de hele wereld op de voorgrond te staan. Ze kreeg een ongekende bewondering voor de mensen achter de organisaties. Wat een veerkracht, doorzettingsvermogen en creativiteit in nijpende situaties!

Toen nieuwe bestuursleden gezocht werden reageerde zij meteen. Ze wil haar creativiteit, schrijftalent en videomaker skills inzetten om Give A Damn meer leden te bezorgen. Met haar structuur, helderheid, inlevingsvermogen en enthousiasme hoopt ze een goede aanvulling te zijn op het bestuur.