Twee oprichters verlaten het bestuur van Give A Damn

Vera Peerdeman en Karen Kraan verlaten het bestuur. Beide dames zijn heel blij dat ze de Give A Damn Foundation samen met Edith Molemans zijn gestart. Ze kijken trots terug op vijf jaar lang bouwen en leren van de giving circle. En bovenal op het vooruit helpen van kwetsbare LHBTQIA+ mensen in de wereld.

Vera realiseerde zich dat ze een stap terug moest doen, omdat ze Give A Damn niet meer de aandacht kon geven die het verdiende. Ze zegt: “Zo ben ik (met pijn in mijn hart) tot het besluit gekomen om mij terug te trekken uit het bestuur. Give a Damn zal altijd een plek in mijn hart hebben.”

Karen is een echte starter en initiator. Na vijf jaar voelt de tijd rijp om Give A Damn door te geven. Ze zegt: “Ik ben enorm trots op wat we met z’n allen neer hebben gezet en heb er alle vertrouwen in dat dat voortgezet zal worden.”

Beide geven ook hun lidmaatschap op. Omdat ze “niemand voor de voeten willen lopen”. Ze geven ruimte en vertrouwen aan Edith, Martijn en hun opvolgers om de giving circle verder vorm te geven en door te laten groeien.